Kommunikasjon
Hvordan sende ut mail til klubbens medlemmer

Hvordan sende ut melding med meldingssentralen

Oppdatert over en uke siden

Velg enten Klubbadministrator eller Økonomiansvarlig og gå til Kommunikasjon:

1. Trykk Opprett ny.

2. Begynn med å velge mottakere, enten Personer tilknyttet lag/grupper, Administrative medlemmer (de med roller) og Ikke aktive medlemmer (medlemstyper - eks støttemedlem, æresmedlem).

3. Velg deretter hvilke roller som skal motta din mail. Huk av til venstre og trykk så Neste.

4. Er det til Personer tilknyttet lag/gruppe må du nå velge lagene som skal motta mailen du sender. Trykk Neste.

5. Nå får du en oversikt over hvem som vil motta denne mailen, altså hvilke navn.

6. Trykk Ferdig.

7. Så legger du inn Emne og legger inn innholdet i din mail.

8. Trykk Neste.

9. Nå får du en forhåndsvisning av din mail, og du kan her trykke Send, Slett eller Rediger.