Opprette lokasjoner for bruk til Sportslig aktivitet

Opprette lokasjoner for bruk i sportslig aktivitet

Oppdatert over en uke siden

Velg rollen Klubbadministrator:

1. Gå til menypunktet Sportslig, deretter Lokasjoner.

2. Du får nå opp en oversikt over banene som er opprettet i klubben. Er listen tom har man ikke opprettet noen lokasjoner enda.

3. Øverst ligger et tomt skjema. For å opprette ny lokasjon skal du fylle ut skjemaet.

4. Navn: Navnet på banen.

5. Postnr/sted: Velg postnummer og sted der hvor banen holder til.

6. Del av: Dersom denne banen skal være en del av en annen bane velger du det her. Denne kan også stå på <Ingen bane> dersom banen står for seg selv.

7. Baneandel (%): Brukes dersom man har fylt inn Del av. Legg inn hvor stor prosentandel denne banen er av den banen den er en del av.

8. Beskrivelse: Kan stå tomt, men om du ønsker å beskrive banen kan du det.

9. Trykk Lagre.

Nå er banen kommet opp i listen under. Det neste du må gjøre er å Tilknytte idrett til banen.

1. Du finner linken for Tilknytt idrett helt til høyre for banen du opprettet.

2. Nå får du opp en liste med idretter.

3. Huk av idretten(e) som skal kunne velge og bruke denne banen.

4. Trykk Lagre. Deretter Tilbake.

Nå vil banen være mulig å knytte treninger mot, og den vil vises i banekalenderen for idrettene den er knyttet mot.