Opprette gjentagende treningstider

Oppdatert over en uke siden

Etter at dere har opprettet lag og deretter lokasjoner kan dere nå opprette treningstider slikt at trener, utøvere og foresatte kommer til aktivitet når de laster ned appen.

Start med å velge rollen Klubbadministrator. Her kan du også velge Idretten du skal legge opp treninger for. Da velges idrett på funksjonen for oppsett av seg selv, og du slipper å velge idrett mellom hver gang du oppretter en treningstid.

1. Gå til menypunktet Hjemmeside, deretter Treningstider.

2. Du får no opp et skjema. Her setter du opp gjentagende treninger for lagene i klubben din. Når treninger er opprettet ser du dem i listen nederst på siden.

3. Fyll ut skjema.

4. Sport: Velg hvilken idrett du skal legge opp treninger for (har du valgt idrett i tillegg til rollen ved innlogging kommer idrett av seg selv).

5. Velg sesong: Denne står som default på inneværende sesong. La den stå som den er.

6. Lag: Velg hvilket lag treningen gjelder for.

7. Sted: Her kan du velge en av lokasjonene som er knyttet mot idretten. Finner du ikke riktig lokasjon? Da må du opprette en ny, eller redigere de som ligger i systemet.

8. Ukedag: Velg hvilken ukedag treningen gjelder for. Huk av dersom det er annenhver uke i enten Kun Oddetall eller Kun Partall.

9. Start (kl): Hvilket klokkeslett starter treningen? Husk format: 00:00.

10. Slutt (kl): Hvilket klokkeslett avsluttes treningen? Husk format: 00:00.

11. Start Dato: Fra hvilken dato starter disse treningene. Husk format: dd.mm.yyyy.

12. Slutt Dato: Hvilken dato er siste treningen for året. Husk format: dd.mm.yyyy.

13. Trykk Lagre, og treningen kommer opp i listen under.