Sette opp Fiks-synkronisering for klubber med fotball

Som ny kunder sette opp Fiks-synkronisering for klubber med fotball

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

For å synke alle kampene fra Fiks og direkte inn i systemet kan du følge denne oppskriften dersom du allerede har gjort de andre punktene i etableringen og dersom dere har avtale om å ta i bruk synkroniseringen.

DEL 1

1. Velg rollen Klubbadministrator.

2. Finn menypunktet Sportslig, deretter Kamp-/ og tabellsynk.

3. Trykk på linken Baner.

4. På venstre side står banene som er registrer fra FIKS. På høyre side ligge det noen nedtrekksmenyer. Her kobler du sammen banene som ligger registrert i Spoortz med lokasjonene fra FIKS. Når banen er valgt og riktig, trykk Oppdater.

5. Så går du tilbake - Finn menypunktet Sportslig, deretter Kamp-/ og tabellsynk.

6. Trykk på linken Lag.

7. Her får du opp listen over lag som er registrert i FIKS. På høyre side får du opp en rekke nedtrekksmenyer. Dette er oversikten over lagene som ligger registrert i Spoortz.

8. Finn riktig lag i hver nedtrekksmeny og knytt de mot lagene fra FIKS.

9. Huk av i alle tre boksene til høyre (hoved, vis forside og auto oppdatering).

10. Trykk Oppdater når du er klar.

DEL 2

1. Nå skal du velge rollen Lagkoordinator, og gå inn på hvert lag i klubben som skal ha synk for å godkjenne terminlisten som er foreslått fra FIKS.

2. Velg rollen Lagkoordinator oppe til venstre. Velg grenen Fotball, og deretter velger du et lag.

3. Gå deretter inn på Kamper deretter Kamp/tabellsynk.

4. Her får du opp en liste over kampene som ligger registrert på det laget som du har valgt.

5. Øverst velger du kamptype Serie.

6. Huk av for Alle (dersom alle kampene skal legges inn. Velg i boksene til venstre om det bare er utvalgte kamper som skal være med - deretter “Kun valgte”).

7. Trykk Oppdater. Nå skal alle kampene bli grønne, og de dukker opp i kalenderen på forsiden, lagsidene i tillegg til banekalenderen.