Medlemshåndtering
Personer
Legg til foresatte på et medlem

Hvordan legge til foresatte som klubbadministrator eller økonomiansvarlig (forklaring og video)

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Tidligere har du måttet gå via lagkoordninatorrollen og gå inn på hvert enkelt lag for å legge til foresatte. Men nå har vi gjort en viktig endring for deg som er klubbadministrator og økonomiansvarlig, og du kan bruke det nye grensesnittet for Personer for å legge til foresatte:

1. Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

2. Gå til Medlemmer, deretter Personer.

3. Nå får du opp et søkefelt øverst.

Du kan nå gjøre foresattregistreringen på to ulike måter:

Legg til en foresatt på barnet:

1. Søk opp barnet du skal legge til en foresatt for.

2. Trykk inn på barnet ved å trykke på navnet som kommer opp. Du får nå personen opp til høyre.

3. Trykk på linken LEGG TIL FORELDRE/FORESATTE.

4. Du kan enten legge til et eksisterende medlem ved å søke på navnet til den foresatte. Trykk så knappen VELG.

5. Eller du kan legge til NY. Da må du passe på å legge til nok informasjon om den som skal være foresatt i skjema som kommer opp. Trykk deretter LEGG TIL.

6. Trykk Lagre.

Legg til et barn på den som er foresatt:

1. Søk opp personen som skal være foresatt.

2. Trykk inn på medlemmet som skal være foresatt. Du får nå opp personen til høyre.

3. Finn linken LEGG TIL BARN, og trykk på den.

4. Du kan enten legge til et eksisterende medlem ved å søke på navnet til barnet. Trykk så knappen VELG.

5. Eller du kan legge til NY. Da må du passe på å legge til nok informasjon barnet som blir et nytt medlem i skjema som kommer opp. Trykk deretter LEGG TIL.

6. Trykk Lagre.