Fakturere på brev

Oppdatert over en uke siden

Dersom du ønsker å sende ut fakturaer på brev, eller om du ønsker en PDF-versjon av fakturaene har du mulighet til dette inne på fakturaoversikten:

Velg rollen økonomiansvarlig rollen:

1. Gå til Fakturering og Faktura.

2. Trykk på Tilknytt medlemmer (de grønne hodene) i listen over giroer.

Nå er du inne på oversikten, så er det to måter å gå videre på:

Fakturere ALLE i listen på brev

1. Dersom det kun skal faktureres på brev må du ta vekk hakene under epost og evt. SMS. (Bruk boksen som ligger øverst for å ta vekk alle hakene samtidig).

2. Gjør deretter det samme under Brev for å huke på alle samtidig.

3. Når alle nå kun ligger huket av under Brev kan du trykke Fakturer.

4. Etter at siden er ferdig å jobbe vil siden oppdatere seg og du må nå hente ut PDF-filene.

5. Trykk på Vis brev til venstre for Fakturer.

6. Dersom du ikke får opp noe må du skrive inn dato for utfakturering i den hvite boksen til under Vis brev.

Fakturere BARE ETT medlem via brev

1. Dersom det kun skal faktureres til ett medlem på brev må du først ta vekk alle hakene under epost, SMS og Brev. (Bruk boksen som ligger øverst for å ta vekk alle hakene samtidig).

2. Finn vedkommende i listen og hak av under Brev for det medlemmet du skal fakturere.

3. Trykk så fakturer.

4. Siden blir oppdatert og du må nå hente ut PDF-filen. Trykk på Vis brev til venstre for Fakturer.

5. Dersom du ikke får opp noe må du skrive inn dato for utfakturering i den hvite boksen til under Vis brev.

Når du nå har fått frem filen eller filene kan du enten printe dem ut eller du kan laste dem ned lokalt til din PC eller Mac.