NIF integrasjon
Medlemmer der integrasjonen krever handling
Knapp 3: Medlemmer i Spoortz som ikke er medlem i NIF

Medlemmer der integrasjonen krever handling - medlemmer i Spoortz (ikke NIF)

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Alle medlemmer skal ha en verifisert bruker hos NIF. Dersom noen av dine medlemmer mangler denne tilknytningen kan du sende innmeldingslenke til dem det gjelder:

1. Gå til NIF Integrasjon, deretter Medlemsintegrasjon, og vent mens siden laster tall.

2. Skroll ned til Personer i Spoortz, som ikke er matchet med en verifisert bruker hos NIF.

3. Trykk på Se personer.

4. Her kan du trykke Send innmelding til alle - dersom du ønsker å sende til alle samtidig.

5. Ønsker du å sende til en enkelt person kan du finne vedkommende i listen (sortert alfabetisk på fornavn), trykk Send innmelding til høyre.

6. Nå får medlemmet tilsendt en e-post som medlemmet har 24 timer på å godta.

7. Under datoen for utsendelse vil du nå se hvor denne innmeldingslenken er sendt. Er det feil adresse må dette rettes opp hos NIF.

OBS! Dersom verifisering feiler er det som regel fordi det ligger feil i personalia. Ligger det feil i Spoortz rettes det opp via Medlemmer og Personer. Ligger det feil hos NIF må medlemmet selv rette opp dette i "Min idrett".