NIF integrasjon
Medlemmer der integrasjonen krever handling
Knapp 4: Medlemmer i NIF som ikke er medlem i Spoortz

Medlemmer der integrasjonen krever handling - Rydd i NIF

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Dette er personer som ligger registrert i NIF som ikke ligger i Spoortz. Disse kan enten meldes ut fra NIF eller meldes inn i Spoortz.

1. Trykk Se personer.

2. Du kan nå se hvem som ligger i NIF, og hvilken informasjon som er knyttet til medlemmet.

3. Bestem om du ønsker å melde vedkommende ut fra NIF, eller om vedkommende skal meldes inn i Spoortz.

4. Du kan også trykke Meld ut alle øverst dersom alle skal meldes ut samtidig.

Dersom medlemmet i denne listen også ligger i Spoortz uten synk kan det være informasjon som ikke samsvarer i Spoortz og NIF som hindrer automatisk synk:

• Det i NIF riktig? Da må informasjonen endres i Spoortz.

• Det i NIF feil?
    Alternativ 1: Be medlemmet endre informasjonen i Min idrett.
    Alternativ 2: Meld ut via synken, for deretter å melde inn igjen via synken.