Spoortz-appen
Kom i gang med appen i dag
Sjekkliste for en vellykket overgang til Spoortzappen

Sjekkliste. Spoortzappen. App.

Oppdatert over en uke siden

Vi i Spoortz har laget en sjekkliste for deg som ønsker å ta i bruk appen i klubben.

Tips 1: Forberedelser

1. Sørg for at lagene i klubbene har rette utøvere og rette trenere tilknyttet.

2. Legg gjerne inn treningstidene som klubbadministrator slik at trenerne kommer til innhold.

3. Bestil FIKS-synkronisering for automatisk til fotballkampene for kommende sesong.

4. Sett opp klubbens fakturaer slik at man har regningene tilgjengelig.

Tips 2: Informer alle

1. Lag en en mail som forklarer hvorfor, og hvordan klubben tar i bruk Spoortzappen.

2. Sett opp korte webinarer for klubben hvor dere forteller om de viktigste funksjonene for brukerne.

3. Send våre brukerveiledninger ut til dine medlemmer.

4. Lag en nyhetssak.

5. Lag egne menypunkter som linker til forklaringer som er viktig for medlemmene for å komme i gang. Hele vår brukerveiledning finner du her.

Tips 3: Gi insentiver for å ta den i bruk

1. Tidsbegrenset tilbud til alle som viser gyldig medlemskort fra appen.

2. Ekstra goder på alle arrangementer: en gratis kopp kaffe, gratis inngang på kamp/stevner/aktivitet, kanskje en is til barna eller lignende.