Appen har fått ny drakt!

I din appbutikk ligger en rykende fersk utgave av Spoortzappen. Vi har modernisert den både grafisk og funksjonelt. Og vi fortsetter i tiden som kommer å utvikle den videre til det produktet du og din klubb trenger.

Les mer om noen av endringene under:

Designendringer

Vi har tatt appen inn i moderne tid med disse endringene:

• Et nyere, moderne utseende.

• Bedre brukeropplevelse.

• Endret aktivetsoversikten.

Profilsiden "Meg"

Bedre oversikt på profilsiden:

• Ny og enklere meny.

• Nytt medlemskort.

Feilrettinger

• Aktivitetslisten.

• Treningsfremmøte.

• Foreldreregistreringen.

• Og flere mindre saker.

Spoortskonsulentene vil hjelpe deg!

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med, og hva som driver oss i vår hverdag på vår blogg.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Spoortzappen, og vi ønsker gjerne tilbakemeldinger. Både ris og ros. Så husk å ta kontakt om du har noe på hjertet.