Nå kan du som trener legge til nye utøvere på laget ditt. Enten ved å søke i medlemsregisteret og legge til eksisterende medlemmer, eller legge til helt nye utøvere:

1. Logg inn med mobilnummer eller brukernavn og passord.

2. Gå til menypunktet Grupper.

3. Deretter velger du riktig lag.

4. Gå så til Medlemmer.

FJERNE UTØVERE:

• Nå får du opp utøverlisten din.

• Til høyre for navnet på utøveren din finner du et ikon for fjerning av utøveren; en person med et minustegn.

• Trykk på ikonet og du får et spørsmål om du ønsker å fjerne vedkommende fra listen din.

LEGGE TIL UTØVERE FRA MEDLEMSREGISTERET:

• Nå får du opp utøverlisten din.

• Øverst til høyre ser du ikonet for å legge til medlemmer; en person med et plusstegn.

• Trykk på ikonet.

• Du kan nå søke etter personer i feltet under den svarte knappen.

• Du får opp medlemmer som ligger i medlemsregisteret som tilsvarer søket du har gjort.

• Legg dem til i din utøverliste ved å huke av til høyre for navnet.

• Trykk så Lagre oppe til høyre.

LEGGE TIL HELT NYE UTØVERE:

• Nå får du opp utøverlisten din.

• Øverst til høyre ser du ikonet for å legge til medlemmer; en person med et plusstegn.

• Trykk på ikonet.

• Nå får du opp en knapp øverst: Opprett en ny bruker. OBS brukes bare når du ikke finner vedkommende etter et søk i feltet under knappen.

• Trykk på Opprett en ny bruker.

• Fyll ut utøverens fornavn og etternavn.

• Trykk Videre.

• Fyll ut alle feltene nedover. VIKTIG: postnummer, fødselsdato, epost og mobil må fylles inn i tillegg til å velge kjønn på utøveren. Ta gjerne også med adressen.

• Trykk så Opprett ny bruker og du vil få opp melding om Suksess!

• Nå ligger vedkommende i utøverlisten din og er klar til å følges opp.