Spoortz-appen
Appen for trener/lagleder
(NY) Legg til eller fjerne utøvere på lag fra appen

(NY) Nå kan du som trener legge til og fjerne utøvere på laget fra appen

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Nå kan du som trener legge til nye utøvere på laget ditt. Enten ved å søke i medlemsregisteret og legge til eksisterende medlemmer, eller legge til helt nye utøvere:

1. Logg inn med mobilnummer eller brukernavn og passord.

2. Gå til menypunktet Grupper.

3. Deretter velger du riktig lag.

4. Gå så til Medlemmer.

FJERNE UTØVERE:

• Nå får du opp utøverlisten din.

• Til høyre for navnet på utøveren din finner du et ikon for fjerning av utøveren; en person med et minustegn.

• Trykk på ikonet og du får et spørsmål om du ønsker å fjerne vedkommende fra listen din.

LEGGE TIL UTØVERE FRA MEDLEMSREGISTERET:

• Nå får du opp utøverlisten din.

• Øverst til høyre ser du ikonet for å legge til medlemmer; en person med et plusstegn.

• Trykk på ikonet.

• Du kan nå søke etter personer i feltet under den svarte knappen.

• Du får opp medlemmer som ligger i medlemsregisteret som tilsvarer søket du har gjort.

• Legg dem til i din utøverliste ved å huke av til høyre for navnet.

• Trykk så Lagre oppe til høyre.

LEGGE TIL HELT NYE UTØVERE:

• Nå får du opp utøverlisten din.

• Øverst til høyre ser du ikonet for å legge til medlemmer; en person med et plusstegn.

• Trykk på ikonet.

• Nå får du opp en knapp øverst: Opprett en ny bruker. OBS brukes bare når du ikke finner vedkommende etter et søk i feltet under knappen.

• Trykk på Opprett en ny bruker.

• Fyll ut utøverens fornavn og etternavn.

• Trykk Videre.

• Fyll ut alle feltene nedover. VIKTIG: postnummer, fødselsdato, epost og mobil må fylles inn i tillegg til å velge kjønn på utøveren. Ta gjerne også med adressen.

• Trykk så Opprett ny bruker og du vil få opp melding om Suksess!

• Nå ligger vedkommende i utøverlisten din og er klar til å følges opp.