Fakturering
Utsending av faktura
Hvordan du sender ut purring på faktura

Purre, purring, sende purring.

Oppdatert over en uke siden

For å purre så skal du mer eller mindre gjøre samme prosess som om du sender den første fakturaen:

1. Gå til økonomiansvarlig, deretter Fakturering og Faktura.

2. Finn fakturaen i listen til høyre.

3. Trykk på de grønne hodene (tilknytt medlemmer).

4. Dersom det ligger noen under Ikke registrert så kan du trykke Registrer giroer (dette er trolig nye medlemmer).

5. Trykk inn på utsendelse.

Dersom du nå er fornøyd med de som ligger der og ikke har behov for å annullere/klarere/endre beløp så kan du trykke Fakturer. Da går det ut purring/ny utsendelse avhengig av hva som er innstillingene på fakturaoppsettet.

Dersom du skal gjøre endringer på fakturaene før du sender ut, kan du følge oppskriftene du finner her.