Hente kidnummer på fakturaen

Hvordan hente ut kidnummer på en enkelt faktura (eller flere)

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Da er det enkleste å gå til volumutsendelse og søke frem vedkommende:

1. Gå til økonomiansvarlig rollen

2. Deretter Fakturering og Faktura.

3. Finn fakturaen du vil hente kidnummer fra i listen til høyre. Trykk på de grønne hodene.

4. Trykk på Volumutsendelse

5. Skriv inn navnet i søkefeltet øverst og trykk Oppdater til høyre. Skal du ha flere kan du laste ned hele listen og jobbe videre i Excel.

6. Nå kommer vedkommende opp i listen under og der finner du kidnummer.

Denne listen kan du laste ned i Excel om du ønsker det.

Vårt kontonummer er: 1503.77.38074