NIF integrasjon
Forslag til nyhet i forbindelse med NIF-synk

Oppdatert over en uke siden

I forkant av arbeid med NIF integrasjonen anbefaler vi å sende ut informasjon og publisere dette på hjemmesiden. Under kan dere bruke tekst og bilde som dere ønsker.

NB: Tidligere ble det sendt ut SMS i tillegg. Dette avvikles etter 13. oktober grunnet høyere kostnader for NIF.

Tekst til nyhetssaken:

I forbindelse med at vårt medlemssystem synkroniseres med Norges Idrettsforbunds sentrale medlemsdatabase må alle medlemmer og personer i klubben ha en bruker som er verifisert hos NIF. I disse dager sender vi ut en link til de som mangler denne verifiseringen, så om du mottar en E-post er det trygt å trykke på linken som følger med. E-post er sendt ut fra NIF.

Hvorfor må vi gjøre dette?

1. Klubbene får støtte i forbindelse med idrettsregistrering, som er basert på antall medlemmer i klubben.

2. For at man ikke skal kunne jukse på antallet medlemmer en klubb har.

3. For å kunne se faktiske aktivitetstall for idretter.

Bilder du kan bruke til saken:

E-post som sendes ut, med emne Bekreft medlemskap i klubben: