Husstander
Husstandsrapport

Ta ut en rapport over alle som er registrert som husstand, familie.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

For å finne en oversikt over alle familiene, eller husstandene, som er satt opp i klubben så kan du finne en oversikt over alle disse inne som økonomiansvarlig:

1. Gå til menypunktet Medlemmer.

2. Trykk deretter på Administrere husstander.

3. Listen som kommer opp viser alle husstandene som er opprettet.

4. Til venstre er navnet på hovedkontakten, og til høyre ser du om vedkommende er knyttet til et lag/gruppe, eller om de er ikke aktive medlemmer med medlemstype.

5. Dersom begge de to feltene helt til høyre er blanke må man passe på å tildele et medlemskap til hovedkontakten.

6. Trykk på navnet for å komme til hovedkontaktens profil for å tildele medlemskap eller gjøre andre endringer.

7. Listen kan du laste ned i Excel helt øverst.