Over de neste ukene vil det komme tre nye spennende lanseringer i
Spoortz-systemet. Det kommer tilbud om lanseringswebinar med en egen gjennomgang alle funksjonene når alt er lansert. Følg med.

• Fredag 21. januar: Betalingslenker på e-postfaktura
    Det blir nå enda enklere for medlemmene å betale sine fakturaer. Du får nå valget mellom å betale med KID som før, eller med bankkort eller Vipps som et nytt alternativ på e-postfakturaen.

Send ut faktura til dine medlemmer. Fakturaen som sendes ut settes opp akkurat som vanlig. Når du da trykker Fakturer vil denne mailen som vises under komme til dine medlemmer. Der finner man knappen: Klikk her for å betale med kort / Vipps.

Da kan man velge selv om man ønsker å betale med KID (som før) eller om man ønsker å benytte seg av den nye betalingsfunksjonen: med kort eller Vipps (som man allerede kan i Spoortzappen. Nytt er at man får valget på epostfakturaen. I oversikten under får du opp informasjon. Og når betalingen er gjort vil status på betaling ligge i oversikten også.

Kostnaden er den samme som betaling fra Spoortz-appen, og betalingene vil tilhøre rapporten som heter Bilag kort/Vipps.