Medlemshåndtering
Lag og grupper
Flytte flere medlemmer av en gruppe til en annen gruppe

Hvordan kan du flytte medlemmer fra en gruppe til en anne gruppe.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Velg enten rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig:

1. Gå til Medlemmer og Lag/Grupper.

2. Finn laget du ønsker å flytte medlemmer FRA. Trykk inn på dette.

3. Du kan sortere medlemmene i søkefeltet først for å gjøre det enklere for deg selv.

4. Huk av til venstre for navnet til utøverne du ønsker å flytte.

5. Trykk på den blå knappen, Flytt valgte.

6. Skriv inn og søk etter gruppen/laget du ønsker å flytte medlemmene TIL.

7. Trykk Lagre.

8. Trykk Ja og du er sikker på at det er riktig. Trykk Nei om du vil gjøre det på nytt og ikke flytte medlemmene.

Får du feilmelding om at ikke alle ble flyttet, følger du bare oppskriften på nytt og flytter de resterende.