Denne uken har vi gjort noen små og gode forbedringer i systemet:

1. Det er en ny versjon av appen rett rundt hjørnet, og denne inneholder to nye funksjoner: Slett kamper fra appen og definer om kampen er hjemme eller bortekamp når du setter den opp.

2. Klubbnyheter på hjemmesiden heter nå bare Nyheter.

3. Utmeldte blir skjult fra listen inne på Personer.

Dersom du ønsker å søke etter noen og vil ha de utmeldte med i oversikten kan du trykke på Velg ekstra filter og markere for Vis også utmeldte. Da kommer utmeldte også frem i listen.

4. Velg ekstra filter har fått to nye filter: Foresatte og Vis også utmeldte.

5. Du kan nå lage enda flere hurtigknapper. Tidligere var det satt en grense på 5 stk på hver side. Nå er denne grensen økt til 20. Les hvordan du oppretter nye hurtigknapper her.

Det er også lagt inn forklaring i brukerveiledningen på hvordan man gjør CSV om til en Excel fil som viser utvalget ditt som i en tabell. Denne finner du her.

Bilde: Velg ekstra filter

Bilde: Klubbnyheter er nå Nyheter.

Vil du vite hvordan du kan legge link på bildegalleriet ditt på toppen av hjemmesiden slik som Geilo IL? Trykk her for å se hvordan dette kan gjøres.