For å dele en post fra Instagram kan du gjøre følgende:

DEL 1: Instagram

1. Åpne Instagram, gjerne på din PC.

2. Gå til profilen som du ønsker å dele fra og trykk inn på posten som skal deles.

3. Hent deretter URLen som ligger på denne posten, kopier denne.

4. Trykk deg deretter inn på denne linken, hvor du skal lage iFrame koden som skal brukes.

5. Lim inn URLen fra Instagram i feltet som heter Embed Instagram
    (eks: https://www.instagram.com/p/CaO_cKXt4ei/)

6. Trykk så enter på tastaturet og du lager en iFrame kode som er tilgjengelig nederst på siden.
    (eks: <iframe src="https://www.instagram.com/p/CaO_cKXt4ei/embed" width="400" height="480" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true"></iframe>).

7. Denne koden kopierer du med deg inn i Spoortz.

DEL 2: Spoortz

1. Logg inn på hjemmesiden og velg rollen klubbadministrator (velg idrett dersom innholdet skal til en idrettsside).

2. Velg menypunktet Hjemmeside og bestem hvor instagramposten skal deles.
    Du kan dele den på en nyhet, i en innholdsmeny eller som egendefinert innhold.

3. Trykk på ikonet <> i tekstediteringen.

4. Nå bli tekstboksen svart, og du kan lime inn iFrame koden du fikk laget i punkt 6 over.

5. Trykk Lagre og du har publisert en post fra Instagram til din hjemmeside.

Det er ikke mulig å dele feeden på samme måte som Facebook. Du får delt en og en post. Så dersom du ønsker å dele den nyeste posten må du endre dette ved å hente ny link fra Instagram og ny iFrame kode fra linken over.