Gå til hovedinnhold
Del en Instagram post på hjemmesiden

Hvordan legge inn en post fra Instagram på hjemmesiden (Ny funksjon fra 06.10.2023)

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

For å dele en post fra Instagram kan du gjøre følgende:

DEL 1: Instagram

1. Åpne Instagram, gjerne på din PC.

2. Gå til profilen som du ønsker å dele fra og trykk inn på posten som skal deles.

3. Trykk på de tre prikkene ved innlegget.

4. Trykk Kopier lenke i menyen som kommer opp.

5. Logg inn i Spoortz.

DEL 2: Spoortz

1. Logg inn på hjemmesiden og velg rollen klubbadministrator (velg idrett dersom innholdet skal til en idrettsside).

2. Velg menypunktet Hjemmeside og bestem hvor instagramposten skal deles.
    Du kan dele den på en nyhet, i en innholdsmeny eller som egendefinert innhold.

3. Trykk på ikonet for Instagram, som er markert på bildet under.

4. Legg inn lenken du kopierte fra Instagram.

5. Trykk Sett inn.

Det er ikke mulig å dele feeden på samme måte som Facebook. Du får delt en og en post. Så dersom du ønsker å dele den nyeste posten må du da legge dette inn på nytt som forklart over.