Når du nå sender ut fakturaen på mail kommer det, i tillegg til betalingsgiro, en knapp som sier Trykk her for å betale med kort / Vipps.

Når du trykker på denne vil du bli tatt med til en betalingsfunksjon som leveres av Nets. Her kan du enkelt velge å bruke ditt bankkort eller Vipps. Det er samme betalingsfunksjon som du finner i appen, men nå knyttet direkte mot epost fakturaen medlemmet får tilsendt. Den er gyldig i syv dager etter utsendelse. Du kan fremdeles betale via nettbanken med kid og kontonummer som ligger på giroen som også sendes ut.

Vi har sett en økning på innbetaling etter at denne løsningen ble lansert.