Gå til hovedinnhold
Alle samlingerHusstander
Opprette husstand

Hvordan opprette husstander med nytt grensesnitt

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Vi har oppdatert og fornyet husstandsfunksjonen. Se video over, eller følg oppskriften under:

1. Velg rollen økonomiansvarlig.

2. Gå til Medlemmer og Personer.

3. Søk opp hovedkontakten i medlemsregisteret og trykk inn på denne.

4. Trykk inn på fanen for Husstander.

5. Trykk så på Legg til i husstand.

6. Du kommer nå inn og kan søke opp personer som skal være med i denne familien.

7. Huk av til venstre for navnet.

8. Trykk så på Legg personer til i husstand - den blå knappen som kommer opp.

9. Nå er husstanden knyttet.

OBS OBS: Dersom du knytter sammen en husstand ETTER at det er opprettet giroer så må du huske å annullere de i husstanden som har fått opprettet enkeltfaktura. Gjelder ikke hovedkontakt, bare medlemmene i husstanden.