Husstander
Løse opp en husstand

Hvordan løse opp en husstand - må gjøres ved utmelding.

Oppdatert over en uke siden
  1. Velg rollen økonomiansvarlig.

2. Gå til Medlemmer og Personer.

3. Søk opp hovedkontakten i medlemsregisteret og trykk inn på denne.

4. Trykk så på fanen for Husstander.

5. Nå kommer det opp en oversikt over hvem hovedkontakten har med seg i familien.

6. Trykk på Rediger.

7. Sett sluttdato på dem som ikke lenger skal være medlem av familien. For at det ikke skal påvirke fjorårets faktura kan du sette datoen til 01.01 det inneværende året. Og det påvirker da heller ikke det inneværende årets faktura.

8. Trykk bare Fjern dersom det ikke ligger husstandsfakturaer fra tidligere år registrert på husstanden.