(NY) Legge til kampdata i appen

Hvordan du som trener kan legge til kampdata/kampstatistikk

Oppdatert over en uke siden

Nå kan du som trener oppdatere lagets statistikk direkte fra appen. Finn kampen i historikken, og trykk inn på kampen du ønsker å legge til kampdata:

1. Trykk på Registrer kampdata.

2. Du kan nå legge inn stillingen på kampen.

3. Trykk deretter på spilleren som ligger i listen som du ønsker å legge til statistikk for.

4. Legg inn på feltet du ønsker å endre - mål, assist, tid for innbytte/utbytte, huk av for kort og evt. legg til kommentar.

5. Trykk Videre for å legge til info på neste spiller i listen, eller trykk OK for å komme tilbake til listen med spillere.

6. Velg ny spiller og legg til informasjon og følg punkt 4. Eller trykk tilbake oppe til venstre.

7. Du får nå tre valg: Lagre og gå tilbake, Avbryt uten å lagre eller Avbryt.
    Avbryt uten å lagre gjør at du må gjøre endringer du har gjort på nytt. Avbryt tillater deg å bli på siden slik at du kan gjøre flere endringer før du går tilbake til aktivitetsoversikten.