Lag nye informasjonsfelter

Se hvordan du kan sette opp egne informasjonsfelter med Deltager-løsningen

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Det som er så fint med arrangement med Deltager er at man selv kan bestemme hvilke felter man ønsker at den som melder seg på skal fylle ut:

1. Tekstfelt: Dette er et felt hvor deltaker skriver i tekstformat, svare på spørsmålet.

2. Nedtrekksmeny:
    Radiobuttons: Dersom du ønsker at man skal velge enten JA eller nei som vist under kan du lage det som heter Radiobuttons under Nedtrekksmeny. Trykk på Legg til nytt informasjonsfelt. Velg Felttype Nedtrekksmeny og type: Radiobuttons. Legg så inn så mange alternativer du ønsker å opprette i feltene nederst på siden. Her kan du begrense antall som velger dette og evt. legge til pris på alternativet. Her kan du også velge Dropdownlist og den vil vises som en meny som trekkes ned når du trykker på alternativet.

3. Avmerkingsboks:
    Dersom du har flere alternativer man skal kunne velge mellom kan du bruke Avmerkingsboks for de ulike alternativene. Du kan også legge til pris på disse som vist i eksempelet under. Avmerkingsbokser gjør slik at du kan velge flere alternativer, mens Nedtrekksmeny gjør at du må velge ett av alternativene.