Webinarer
Kort introduksjon av Spoortz-systemet
Oppdatert over en uke siden

Det skal være enkelt for deg å vedlikeholde klubbens medlemmer. Spoortz gir deg alt du trenger på ett sted, slik at du slipper å forholde deg til flere systemer.

I denne videoen viser vi deg hvordan vi har har samlet både hjemmeside, NIF-integrert medlemsregister, fakturering med Vipps, arrangement og app i én løsning.

Vi ønsker gjerne at du laster ned appen vår og prøver den ut. Søk på "Spoortz" i din appbutikk og logg inn med med følgende:

Brukernavn: marked@spoortz.no

Passord: KanSport

Spoortz er en kunnskapsbedrift for idrettsklubber, så om du har spørsmål til løsningen eller andre klubbrelaterte spørsmål, kan du kontakte oss på mail support@spoortz.no eller telefon 22 44 25 00.