Kampanjekode

Hvordan opprette kampanjekoder i Deltager-løsningen

Oppdatert over en uke siden

Dersom du ønsker å gi et begrenset tilbud, enten tids- eller antallsbegrenset kan du lage det som heter Kampanjekoder når du har opprettet et arrangement i Deltager-løsningen.

1. Gå til Deltagerløsningen og finn menyen på venstresiden.

2. Trykk på Kampanjekoder.

3. Trykk Legg til.

4. Lag Rabattnavn (bare til bruk for deg som administrator).

5. Lag Rabattkoden - dette er den som skal deles med de som melder seg på.

6. Beskrivelse - her legger du inn informasjon om hva rabattkoden gjelder.

7. Velg om rabatten er et fast beløp eller prosent av påmeldingsavgiften.

8. Gyldig til og fra - brukes dersom rabattkoden er gyldig innenfor et gitt tidsintervall.

9. Maks bestillinger - brukes dersom man har maks antall som kan bruke rabattkoden.

10. Trykk Lagre.

11. Når denne nå er opprettet så aktiverer du feltet for Rabattkode under punkt 3 Innstillinger på arrangementet ditt og deler deretter rabattkoden med dem som skal ha denne.