Opprett arrangement i ny versjon

Deltager, nytt arrangement, ny versjon

Oppdatert over en uke siden

Velg rollen Klubbadministrator og gå til Arrangement, deretter Arrangement med Deltager.

1. Trykk Opprett arrangement opp til høyre.

2. Her kan du enten kopiere et tidligere arrangement, opprette et nytt generelt arrangement eller påmelding med innmelding (skal de påmeldte meldes inn i Spoortz medlemsregister i etterkant må du velge Påmelding med innmelding).

3. Trykk gå Fortsett til arrangementsoppsett.

Punkt 1: Arrangement:
Her skal du legge inn detaljer om ditt arrangement. Tidspunkt og informasjon.

1. Start med å legge inn navn på arrangement.

2. Legg inn arrangementets sted ved å skrive inn adressen.

3. Legg inn Startdato og Sluttdato for din aktivitet - gjerne også klokkeslett. Du velger selv om de skal være synlig eller ikke.

4. Dersom du ønsker å sette spesielle tidspunkt for når påmeldingssiden er aktiv kan du huke av og bestemme når påmeldingssiden skal aktiveres og når påmeldingsfristen er.

5. Legg inn kontaktperson - må være epostadresse, men valgfritt om man ønsker å dele et telefonnummer.

6. Skal arrangementet koste penger? Velg Ja, hvis ikke Nei.

7. Velg Bedrift/Organisasjon som arrangør og legg inn klubbens org.nummer.

8. Velg hvordan påmeldingssiden skal se ved å huke av valg av mal.

9. Vil du ha et bilde på arrangementet ditt kan du trykke Last opp bilde.

10. På beskrivelse legger du inn informasjon om ditt arrangement.

11. Trykk Neste steg for å gå videre til Punkt 2. Registreringsskjema.

Punkt 2: Registreringsskjema:
Her legger du inn priser, dersom du har arrangement med påmeldinsavgift. Og du kan endre på hvilke felter man fyller ut i påmeldingsskjemaet.

1. Lag navn på prisen din og legg inn sum under pris. Trykker du på linjen for prisen du setter opp kan du sette antallsbegrensning på prisalternativet. Du kan også si at prisalternativet skal være tilgjengelig i en spesifikk tidsperiode. Og du kan begrense til fødselsdato eller alder (vi anbefaler fødselsdato om man skal gjøre dette).

2. Om du vil ha flere prisalternativer trykker du på Legg til ny pris.

3. Så kan du bestemme hvilke felter man skal svare på i påmeldingsskjemaet. Ta bort avhuking på Aktiv om du ikke ønsker å bruke feltet.

4. Trykk Legg til nye informasjonsfelter for å lage flere felter. Du kan velge mellom nedtrekksmeny, tekstbokst eller avkrysningsboks. (Skal de påmeldte lastes inn som medlem pass på at du har felt for postnummer og adresse).

5. Trykk Neste steg når du er ferdig med oppsettet på registreringsskjema for å gå til Innstillinger.

Punkt 3: Innstillinger:
Her har du innstilling i forhold til arrangementet ditt - venteliste, rabattkoder, ordrebekreftelsen.

1. Om du tilbyr rabatter og har laget rabattkoder kan du huke av for Aktiver rabattkoder.

2. Dersom du har begrenset antall på prisalternativene dine får du ikke Begrense antall, men om du har total antall tilgjengelige plasser på hele arrangementet kan du legge inn det her.

3. Vil du ha venteliste kan du aktivere denne ved å huke av

1. Legg inn om det er begrenset plasser på ventelisten.

2. Bestem hvor lang tid man har til å melde på om man får plass fra ventelisten.

3. Bestem om du vil sende invitasjon på SMS i tillegg - kostnad tilkommer.

4. Trykk Lagre.

4. Vis QR-kode på odrebekreftelsen gir deg mulighet til å scanne dem når de kommer på arrangementet.

5. Legg til tekst før eller etter ordrebekreftelsen - om du ønsker å legge til mer informasjon.

6. Nå er du ferdig og kan trykke Publiser. Og linken til påmeldingssiden kommer frem og du kan trykke deg inn på påmeldingssiden for å sjekke om den ble slik du så for deg.