Medlemshåndtering
Websamtykke
Oversikt - se hvem som har godkjent og ikke

Oversikt - liste med websamtykke

Oppdatert over en uke siden

Velg rollen klubbadministrator og deretter går du til menypunktet som heter Websamtykke. Velg Oversikt. Du får opp denne oversikten, og denne er det bare klubbadministratorer som har tilgang på. Ikke trenere.

Du kan her bestemme hvilke medlemmer du ønsker å sjekke. Enten alle medlemmer, alle de aktive, kun trenere eller kun utøvere. Du kan også via feltet Fornavn og Etternavn søke etter noen. Eller du kan velge lag du ønsker oversikt over i nedtrekksmenyen under Lag. Trykk Oppdater og du kan se listen. De med grønn prikk har godkjent, de med grå prikk har tatt stilling, og de med rød har aktivt bestemt at de ikke ønsker å godkjenne.

Generere samtykke liste - her kan du lage rapporten og få den frem i PrintFriendly versjon.

Generer personlige brev - en funksjon som ikke er i bruk lengre.