Sportslig
FIKS-synkronisering
Hvor ser du kampene og tabellene på hjemmesiden?

Hvor ser du kamper fra FIKS-synk og kamper som er manuelt lagt inn i systemet, på hjemmesiden, og hvor kommer tabellen frem.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Du finner kampene fra FIKS-synken på flere steder på hjemmesiden:

1. På hovedsiden: Her ser du en liste over de fem Kommende kamper og fem Nylig spilte kamper. Om man har kamper i flere idretter vil man få de samlet på hovedsiden.

2. På Idrettsiden: Du får samme oversikt også inn til idrett, men kun kampene for den gjeldende idretten og ikke samlet slik som på hovedsiden.

3. På Lagsiden: Den samme oversikten ligger også på lagsiden, men denne vil bare vise lagets kamper.

Tabellen

Dersom du har denne aktivert vil tabellen oppdatere seg automatisk ut i fra det som skjer i FIKS når kampene er spilt. Denne visningen vil ligger under Neste kamper og Nylig spilte kamper på hjemmesiden som vi ser under.

Trykk på laget hvor du ønsker å se tabellen. Denne vil også vises inne på idretten fotball (ikke andre idretter da FIKS er systemet som fotball bruker).

For å aktivere/deaktivere disse funksjonene må du bruke rollen Designer:

1. Velg designer og hele klubben. Feltene du skal finne i listen er det som heter Neste Kamper, Siste Kamper eller Tabell.

2. For idrettsiden må du velge Designer og deretter idretten hvor du ønsker å aktivere/deaktivere funksjonene.

3. For lagssiden velg Designer, deretter idretten laget ligger under. Deretter skroller du til du kommer til Forside (lag) Neste kamper (lag), Forside (lag) Siste kamper (lag) eller Forside (lag) Tabell (lag).

4. Trykk Bekreft helt øverst når du har valgt eller valgt bort avhuking på feltene du ønsker.