Inviter medlemmer til ditt arrangement

Hvordan får eksisterende medlemmer tilgang til påmelding før alle andre?

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Dersom du ønsker å invitere deltagere til ditt arrangement kan du gjøre dette via Invitasjonsmodulen i Deltager når arrangementet er publisert.

1. Trykk på Invitasjoner øverst på siden etter at du har publisert arrangementet.

2. Trykk Lag e-post.

3. Du må deretter laste ned malen for å legge inn de som skal inviteres til arrangementet.

4. *Lag klar Excel-filen som skal lastes inn. Du kan hente CSV-rapporter fra Personer eller Lag og grupper og hente medlemmene du vil invitere der i fra.

5. Når filen er fylt ut kan den lastes inn i invitasjonsmodulen ved at du trykker Last opp fil - du henter deretter filen du har lagret på din PC.

6. Dersom det finnes duplikater i din liste vil disse automatisk bare legges inn en gang i invitasjonen. Dersom du huker av for Importer duplikat vil duplikatet vises og lastes inn.

7. Trykk Lagre.

8. Når filen er lastet opp vil du få frem E-post oppsett. Emnet oppdateres med navnet på ditt arrangement når mailen sendes.

9. VIKTIG: URLen som ligger under innhold kan ikke fjernes. Den kan endres, men ikke fjernes.

10. I tekstboksen som kommer opp ligger det litt tekst. Denne kan du endre til å si og inneholde det du ønsker.

11. Ønsker du vedlegg i invitasjonen kan du laste opp filen via Velg fil.

12. Vil du sende en test e-post legger du inn din epost adresse i feltet under innholdsboksen og trykker Send test.

13. Trykk Lagre.

14. Huk av på samtykket som kommer opp og "Send e-post"-knappen aktiveres og du kan sende invitasjon til ditt arrangement.

NB: Alle som skal inviteres bør lastes på samme Excel-liste, og dersom du vil invitere flere på et senere tidspunkt så må det lages ny invitasjon via samme arrangement. Du vil ha tilgang til alle invitasjonene som er sendt ut.