Kommunikasjon
Send SMS fra kommunikasjon

Oppdatert over en uke siden
  1. Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig og deretter menypunktet Kommunikasjon.

2. Trykk på linken "Denne finner du her" øverst på siden.

3. Da kommer du inn til den eldre kommunikasjonsplattformen som du ser på bildet under.

4. Velg først idrett du ønsker å sende til.

5. Om du skal sende til flere grupper under idretten kan du la Nivå stå med Velg Nivå. Dersom du skal sende til en enkelt gruppe kan du velge denne i nedtrekksmenyen for Nivå.

6. Huk deretter av for rollene du ønsker å sende meldingen til.

7. Deretter trykker du Search.
    (Du kan også bruke Alder og Gender for å søke frem grupper, dersom du ønsker grupper på tvers av idretter).

8. Om alt er korrekt vil du få gruppene opp i boksen som heter Velg Lag.

9. Marker lagene du vil sende til og trykk >>. Eller du kan velge Alle>>. Da kommer de over i mottakerboksen til høyre.

10. Skriv deretter din SMS og trykk Send melding.

11. Nå kommer du til en liste med mottakere som du kan fjerne ved å ta bort avhuking eller du kan trykke Send melding og den blir sendt.

NB: Får du feilmelding, ta kontakt med support som må gjøre en endring i databasen for deg.