Medlemshåndtering
Personer
Treningsoppmøte per person

Som klubbadministrator kan du nå hente treningsoppmøte for en enkelt person

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Gå til rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

1. Velg menypunktet Medlemmer, deretter Personer.

2. Søk etter den du vil hente rapport for.

3. Gå til fanen som heter Rapporter.

4. Der finner du siden som ser ut som dette:

5. Systemet vil automatisk ligge inne med dato for 6 måneder siden. Du kan endre denne datoen til en nyere dato om det ikke er interessant så langt bak i tid.

6. Trykk på Last ned CSV eller Last ned Excel for å få rapporten. Rapporten vil vise navn, fødselsdato, en liste med alle treningene og dersom oppmøte er registrert og om vedkommende har sagt ja eller nei til å delta på trening.

Registrert av trener: betyr at trener på gruppen har registrert oppmøte på vedkommende for denne treningen.
    Akseptert av bruker: betyr at medlemmet har selv takket ja til deltakelse på denne treningen.