Deltager: Send melding til påmeldte deltagere

Hvordan sende melding til påmeldte deltagere via arrangement i Deltager.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

For å sende ut melding til deltakerne på ditt arrangement som du har satt opp i Deltager kan du følge oppskriften under:

1. Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

2. Gå til Arrangement, deretter Deltager arrangement.

3. Finn arrangementet du vil sende melding til. Trykk på linjen og trykk så på Gå til arrangement.

4. Finn Invitasjoner helt øverst på siden så får du frem siden som vist under:

5. Trykk på Lag e-post.

6. Velg mottakere - enten kan du sende til deltakere som er påmeldt, eller de som ligger på venteliste. Trykk Lagre. Dersom du fjerner avhuking for Send til alle kan du selv velge mottakere enten fra listen eller via priskategorien som er satt opp.

7. Gjør så klar eposten din med å legge til emne og deretter innholdet i mailen. Trykk Lagre.

8. Planlegg når den skal sendes ut, enten med en gang eller ved å velge tidspunkt. Trykk Lagre. Deretter må du bekrefte det som kommer opp ved å huke av på feltet som ligger rett under Planlegg e-post utsendelse.

9. Trykk Send epost.