(NY) Flytt hurtigknappene øverst i kolonnen til høyre

Flytt hurtigknappene øverst i kolonnen til høyre

Oppdatert over en uke siden

Nå kan du på hovedsiden bestemme plasseringen på hurtigknappene. For å flytte dem til toppen av kolonnen på høyre siden følger du oppskriften her:

1. Velg rollen Designer.

2. Gå til Moduladministrasjon.

3. Huk av for Hurtiglenker (øverst).

4. Fjern avhuking for Hurtiglenker (gjør du ikke dette vil de i tillegg ligge under sponsorene, altså dobbelt opp).

5. Trykk deretter Bekreft helt øverst.

Dersom du ønsker å flytte Hurtigknappene under sponsorene og tilbake til det som er default, gjør du samme prosess bare motsatt: sett på for Hurtiglenker og fjerne for Hurtiglenker (øverst) før du Bekrefter.