Medlemshåndtering
Politiattest
Tildel rollene for politiattestansvarlig

Tildel rollene for politiattestansvarlig, politiattest

Oppdatert over en uke siden

Som klubbens hovedkontakt blir du automatisk satt som superadministrator. Det er denne som tildeler rollene for politiattestansvarlige. Følg oppskriften under for å sette opp rette personer:

1. Velg rollen klubbadministrator.

2. Gå til Organisasjon.

3. Deretter Organisasjonsroller.

4. Til høyre vil du se en redigeringsknapp (mangler du denne knappen må du ta kontakt med personen som er listet som Superadministrator). Trykk på denne.

5. Nå får du opp en nedtrekksmeny til venstre under Politiattestansvarlig, velg rett person i nedtrekksmenyen (må inneha rollen som klubbadministrator for å kunne velges).

6. Trykk så på Lagre-knappen til høyre.

7. Gjør også samme prosess for vara i feltet under.

8. Logg ut og inn igjen dersom du har tildelt rollen til deg selv for å aktivere den.

Når det gjøres endringer på disse rollene vil administratorer i systemet varsles. Se mail lenger nede.