Sjekk dine personalia i appen
Oppdatert over en uke siden

Logg inn i Spoortz-appen, gjerne med mobilnummer:

1. Gå til Meg.

2. Deretter til Personlig Info.

3. Mobil og E-post bør være tilknyttet den som skal motta faktura.

4. Barnets egen kontaktinfo kan ligge på Mobil 2 og Alt. e-post.

5. Du kan trykke på blyanten for å endre kontaktinformasjon.

6. Dersom det står feil fødselsdato send riktig informasjon til klubben slik at de kan endre dette for deg. Eller logg deg inn via klubbens hjemmeside og oppdater den der.

Riktig personalia er viktig for synkronisering til NIF og den sentrale medlemsdatabasen.