Hyperlenke et bilde i teksten
Oppdatert over en uke siden

Dersom du nå ønsker å legge en hyperlenke mot et bilde i teksten kan du fremdeles gjøre dette, men det er en litt annen fremgangsmåte enn tidligere:

1. Legg inn bildet som du ønsker å dele. For fremgangsmåte les her.

2. For å kunne lenke bildet må du først markere det, slik at det blir blått, som vist på bildet under. Trykk til siden for bildet og marker som om du markerer en vanlig tekst.

3. Trykk så på ikonet for Sett inn lenke - kjettingen.

4. Lim inn lenken i feltet for URL og trykk OK. Og det er gjort.