Arrangement med Deltager
Eldre versjon
Endre fremtidige betalinger i Deltager

Gjelder kun for arrangement med gjentagende betalinger, eldre grensesnitt

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Logg inn som klubbdministrator og gå til Arrangement, Deltager Arrangement.

1. Trykk på knappen Se arrangementer.

2. Finn menypunktet Deltagere nede til venstre.

3. Søk opp vedkommende du vil endre for og trykk på ordreID.

4. Trykk på forstørrelsesglasset helt til høyre.

5. Du må nå trykke tilbake til Betalinger.

6. Så får du opp bildet som du ser under på bildet.

7. Skal du endre prisen retter du prisen på feltet som heter Price.

8. Skal du endre tidspunkt for trekk kan du endre datoen i feltet Payment date.

9. Trykk Save changes.

Du kan også gå inn i listen over alle de påmeldte via arrangementet for å gjøre det samme. Men dersom du mangler noen i listen kan du gå til Deltakere som forklart på punkt 2.