NIF integrasjon
Nytt i NIF-integrasjon
Last ned Excel fil med oversikt fra synken

Excel fil med oversikt fra synken

Oppdatert over en uke siden
  1. Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

2. Gå til NIF integrasjon, deretter Medlemsintegrasjon.

3. Øverst i høyre hjørnet ligger det en knapp som heter Last ned. Trykk på den.

Denne listen inneholder alt fra alle de fem forskjellige kategoriene. Det som kan være lurt er å sammenligne de to listene: Medlemmer i Spoortz som ikke er i NIF og Medlemmer i NIF som ikke er i Spoortz.

Er det noen som ligger på begge listene?

Da betyr det at det er informasjon i Spoortz som ikke samsvarer med det som ligger i NIF:

• Det i NIF riktig? Da må informasjonen endres i Spoortz.

• Det i NIF feil?
    Alternativ 1: Be medlemmet endre informasjonen i Min idrett.
    Alternativ 2: Meld ut via synken, for deretter å melde inn igjen via synken.