Hvordan importere medlemmer fra Deltager

Fremgangsmåte for importering av eksisterende og nye brukere fra Deltager til Spoortz

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

IMPORTER MEDLEMMER

1. Sørg for at medlemsgruppen man skal importere til ligger under Medlemmer - Lag/grupper.

2. Gå til Arrangement, deretter Deltager arrangement.

3. Trykk på arrangementet du ønsker å importere medlemmer fra.

4. Trykk deretter Legg til i gruppe.

5. Start gjerne med Nye brukere, så trykk på fanen for nye brukere.

6. Marker til venstre de som skal importeres.

7. Trykk Opprett medlemmer.

8. I boksen for Lagnavn søker du etter gruppen medlemmene skal legges inn på.

9. Velg riktig rolle.

10. Trykk OK, og vent på tilbakemelding fra systemet.

11. Gå til fanen Eksisterende brukere.

12. Huk av til venstre for de som ikke har importdato.

13. Trykk Legg til i gruppe.

14. Velg lag de skal importeres til, og rolle.

15. Trykk OK, og vent på tilbakemelding fra systemet.

IMPORTER MEDLEMSAVGIFT

Etter at du har importert medlemmene kan det være lurt å importere medlemsavgift.

1. Huk av til venstre på Velg alle.

2. Trykk Importer medlemsavgift, og vent på bekreftelse.

3. Dersom det kommer en feilmelding kan det skyldes at man ikke har aktivt feltet for medlemsavgift, og det derfor ikke er betalt noen medlemsavgift.

4. Husk at faktura for medlemskontingent bør settes opp slik vi anbefaler for å sikre de som evt velger feil ved påmelding og ikke betaler medlemskontingenten.

5. For turnklubber: Husk at både vår- og høstgruppene bør knyttes opp mot fakturaen slik at man kan følge opp de som ikke betaler via Deltager.