In de module voucher marketing heb je de keuze uit drie coupons: de normale voucher, de verjaardag voucher en de instant voucher. Alle drie bieden ze leuke mogelijkheden waarmee jij jouw gasten vaker terug kan laten komen.

Normale voucher

De normale voucher wordt verstuurd wanneer jij op verzenden klikt. Jij kiest naar wie je de coupon wilt versturen en hoelang deze geldig is. De normale voucher kun je voor allerlei soorten acties/kortingen gebruiken, waardoor gasten terug willen komen en jij meer omzet realiseert. Gasten krijgen deze voucher in hun mailbox.

In deze korte instructie kan je zien hoe je de normale voucher instelt:

Instellen normale voucher

Birthday voucher

De verjaardagsvoucher wordt voordat een gast jarig is, automatisch naar zijn of haar mail verzonden. Hoe ver van tevoren deze wordt verzonden kun je zelf instellen. In deze mail staat een leuke actie die jij je jarige gast graag wilt geven.

Zie in de korte instructie hoe eenvoudig het is om een ​​jaardagsvoucher in te stellen:

Instellen verjaardag voucher

Instant voucher

De instant voucher wordt direct na het inloggen op de wifi naar de gast gestuurd. Zo beloon jij jouw gast voor het inloggen op jouw wifi-netwerk.

In de onderstaande instructie laten we zien hoe je een instant voucher instelt:

Instellen instant voucher

Na het verzenden van een normale voucher, het instellen van een verjaardag- of instant voucher, kun je een samenvatting van de resultaten terugzien in je dashboard door op 'bekijk statistieken' naast de voucher te klikken. Je overzicht ziet er ongeveer zo uit:

Hoe verzilveren mijn gasten hun voucher?
Zie in dit artikel hoe gasten hun vouchers kunnen verzilveren!