Wat is een instant voucher?
Een instant voucher stel je één keer in en ons systeem stuurt al jouw gasten automatisch een e-mail wanneer hij/zij inlogt op jouw wifi-netwerk. In deze e-mail kun je een leuke actie zetten om je gast te belonen voor het inloggen op je wifi.

Voorbeeld:
Je hebt elke week een actie; ‘25% korting op het broodje van de week’. Deze staat vaak op een krijtbord. Dit is een korting waar men eigenlijk niets voor hoeft te doen, behalve de bestelling te plaatsen natuurlijk. Hier kun je veel meer uit halen, zonder iets in te hoeven leveren. Klinkt goed toch?

1. Maak een instant voucher aan. Hierin zet je bijvoorbeeld; ‘Bedankt dat je gebruik hebt gemaakt van onze WiFi. Als dank hiervoor krijg je 25% korting op het broodje van de week!’.

2. Schrijf op het krijtbord bijvoorbeeld; ‘25% korting op op het broodje van de week wanneer je verbinding maakt met onze WiFi. Check je e-mail!’.

3. Men zal nu verbinding moeten maken met de gratis WiFi om de korting te ontvangen. Een handeling van slechts enkele seconden voor een fikse korting! Deze kleine handeling levert je echter wel klantprofielen op. Win-win, toch?

Inspiratie voor instant vouchers:

Wil je graag wat meer inspiratie voor het maken van een leuke instant voucher?

In dit artikel zijn een paar voorbeelden van instant vouchers te vinden om je op weg te helpen!

Hoe maak ik een instant voucher aan?
Om een instant voucher in te stellen, kun je de instructie hieronder bekijken:

Instellen instant voucher

Zo heb jij binnen enkele minuten een leuke beloning ingesteld voor iedereen die inlogt op jouw wifi-netwerk!

Hoe verzilveren mijn gasten hun voucher?
Zie in dit artikel hoe jouw gasten de instant voucher kunnen verzilveren.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.