Jouw bezoekers hebben meerdere manieren om op de wifi in te loggen. Dit kan door middel van hun social media account (Facebook, Twitter, Instagram), e-mail (Google of e-mail), door directe toegang of door middel van een enquête.
Hieronder zie je een overzicht van alle login methoden. Deze vind je allemaal terug in jouw eigen dashboard onder het kopje; 'Welkomstpagina'.

Om een login methode aan- of uit te zetten, klik je simpelweg op de knop naast de login methode die je aan- of uit wilt zetten. Is de knop groen, dan staat de login methode aan. Is de knop oranje, dan staat de login methode uit.

Wij raden je aan om ten minste altijd Google, Facebook en Instagram aan te zetten. Iedereen heeft wel een account op één van deze websites en daarom kan de grote meerderheid altijd inloggen op jouw wifi-netwerk en verzamel jij een hoop gegevens (e-mailadressen, leeftijd, naam).

SMS
Als je de login methode SMS aanzet, verzamel je alleen telefoonnummers. Deze kun je gebruiken door middel van de SMS marketing. Om een SMS te versturen heb je wel credits nodig. Zie het artikel over SMS marketing voor meer informatie.

Directe toegang
Zet je directe toegang aan, dan kunnen bezoekers direct inloggen op het wifi-netwerk zonder in te loggen via een social media. Hierdoor zal je dus ook geen gegevens verzamelen. Wij raden deze login methode dan ook af.

Mocht je nog vragen hebben over de login methoden, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.