Nadat jouw gast een e-mail ontvangt met een mooie verjaardag voucher , een unieke normale voucher of een scherpe instant voucher , kunnen zij deze verzilveren door op ' Open Voucher ' te klikken.
De gast ziet nu een scherm waarin hij/zij de voucher kan verzilveren door 'Swipe at register' naar rechts te vegen.

Wanneer er geswipet wordt, komt er een melding in beeld waarin wordt gevraagd staat van de gast bij de kassa.

Wanneer er op 'Ja' wordt geklikt, dan is de voucher verzilverd (dit wordt nu ook in het dashboard weergeven) en laten zien om gebruik te maken van de aanbieding in de voucher. Dit kan voor een uur worden gedaan, vervalt deze.

Dat zijn de simpele stappen die een gast doet om een ​​voucher te kunnen verzilveren bij jouw zaak. Deze stappen zijn bij elke voucher exact hetzelfde.

Bekijk hier de verschillen tussen de voucher.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd een sturen sturen.