Overzicht van gewerkte uren

Een Excel rapport met gewerkte uren van het personeel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Reports - Personnel kun je rapporten downloaden van de gewerkte uren door het personeel. De overzichten zijn Excel bestanden, zodat je eenvoudig bewerkingen kunt doen.

De zoek criteria bij Reports - Personnel maken het mogelijk om overzichten van het aantal gewerkte uren te genereren voor een bepaalde periode, per evenement, per 'Personnel group', per functie of per medewerker. Wanneer je meerdere criteria gebruikt bij het genereren van een rapport, dan verfijn je het resultaat.

Je kiest eerst of je per datum of per evenement een overzicht wilt. Vervolgens verfijn je de zoekopdracht met de velden 'Personnel group', ‘Function’ of ‘Employee’.