FAQ & Best practices
Ticketing
Waar kan ik zien hoeveel tickets er zijn verkocht?

Welke ticket sales overzichten zijn er?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn meerdere plekken waar je kunt zien hoeveel tickets er zijn verkocht.

• Stager app

• Dashboard

• Sales insights

• Sales reports

• Ticket Management

• Affiliate sales info

Het makkelijkste overzicht vind je in de Stager app op je telefoon. Je ziet onder Reports per event sales grafieken in zowel aantallen en omzet. Per event of per periode kan je de sales bijhouden.

De uitgebreidste grafieken zie je in de Stager Backstage onder Reports - Sales insights. Een overzicht van meerdere events op een rijtje vind je bij Sales Overview.

Verder zie je hier gedetailleerde sales info per dag of cumulatief. Je ziet de omzet, fee en aandeel gratis tickets. Je vergelijkt zelfs meerdere events naast elkaar. Klik door naar de Marketing insights voor demografische info van de ticket kopers.

In het Dashboard zie je een snel overzicht van totaal aantal verkochte tickets per dag/periode. Daarnaast zie je hier de tussenstand van ticketsales voor de eerste aankomende events. Lees hier meer over het Dashboard.

Om uitgebreid inzicht in de verkopen per ticket te zien, maak je een excel rapport aan via Sales report. Lees hier meer daarover.

in Ticket Management zie je hoeveel tickets van elk ticket type online, aan de deur en in totaal zijn verkocht per event. Een soortgelijke tabel vind je ook per event als Affiliate sales info. Dit is een link die je deelt naar externe organisatoren zodat zij de actuele verkoopstanden zelf kunnen bijhouden.