FAQ & Best practices
Ticketing
Waarom zie ik een event of de tickets niet in de ticketshop?
Waarom zie ik een event of de tickets niet in de ticketshop?

Tickets off/online zetten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn een aantal redenen waarom events of tickets niet in de ticketshop zichtbaar zijn. In de meeste gevallen ligt dat aan één van de onderstaande instellingen die niet juist ingesteld zijn:

• Kijk of de status van het event op Confirmed staat. Er kunnen geen tickets worden verkocht voor events waarvan de status Option, To Be Confirmed of Cancelled is. Verander de status in Events - Main.

• Ga naar Events - Tickets en controleer of de instellingen juist zijn. Is de checkbox Online bij het ticket dat je wilt verkopen aangevinkt?

• Controleer of de verkoopperiode correct is ingesteld. Klik bij Events - Tickets op Edit details achter het Ticket type om naar het detailvenster te gaan en controleer de Sales start en web sales end tijd.