FAQ & Best practices
Account
Waarom word ik steeds uitgelogd?

Uitgelogd uit de Stager Backstage

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het gebruik van je Stager account is een gebruikerslimiet ingesteld. Op de Settings - Account - Billing pagina kun je terugvinden hoeveel gebruikers er in je organisatie zijn en hoeveel gebruikers je nog toe kunt voegen.

Gebruikerslimieten:

• Ticketing: 5 users

• Cool: 10 users

• Awesome: 50 users

Het is niet mogelijk om met dezelfde gebruiker op twee verschillende devices ingelogd te zijn. Als met dezelfde user op een andere computer, telefoon of tablet wordt ingelogd, dan logt de andere computer automatisch uit.

Er is één uitzondering: Als het druk is, wil je met zo veel mogelijk mensen kunnen scannen en zorgen dat iedereen in een mum van tijd binnen is. Daarom is het voor het scannen, op een mobiel device, wel mogelijk om met één user meerdere actieve logins te hebben. Dat is het geval als je scant met de Stager scan app.