FAQ & Best practices
Account
Ik heb per ongeluk iets verwijderd. Kan ik dit nog terug vinden?
Ik heb per ongeluk iets verwijderd. Kan ik dit nog terug vinden?

Over de trash can en 'soft delete'

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Veel informatie die middels de Delete knop of het prullenbakje lijkt te worden verwijderd uit Stager, wordt in feite verborgen en naar de Trash Can verplaatst. Omdat Stager op verschillende vlakken is gekoppeld, zou het onderbreken van de schakel kunnen leiden tot een gebroken schakel. Om dit te voorkomen, worden alle verwijderde gegevens bewaard, maar wel onzichtbaar gemaakt voor gebruikers.

Het kan natuurlijk gebeuren dat iets per ongeluk verwijderd wordt. In dat geval haal je de meeste informatie terug door in Settings - Account - Trash Can op pijltje naast de verwijderde gegevens te klikken.