FAQ & Best practices
Ticketing
Hoe kan ik een ticket opnieuw versturen?

Als de ticket koper het ticket kwijt is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een ticket koper de tickets is kwijtgeraakt of de e-mail met de download link voor de tickets in de Spam of Trash folder is beland, kan hij of zij het makkelijkst de tickets opnieuw toesturen via https://stager.co/nl/tickets-kwijt/

Lukt de ticket koper zelf niet, dan kun je de tickets opnieuw mailen. Ga hiervoor naar Tickets - Orders en klik op de Search button rechtsboven in beeld. Typ de naam van het contact in om de juiste order te vinden. Er zijn twee mogelijkheden:

1. Klik op de knop Re-send ticket link.  Er wordt een mail naar het email adres van de bezoeker verzonden met de download link naar de tickets. Deze button is alleen zichtbaar wanneer het ticket via het web is gekocht, want dan is er een e-mail adres bekend.

2. Download het ticket als PDF en stuur het nogmaals op via je eigen e-mail client. Dit kan zowel in het formaat van e-tickets als deurtickets.

NOTE: Het komt regelmatig voor dat ticket kopers met een foutief mailadres in de database staan of dat de tickets naar een oud mailadres zijn gestuurd. Dat laatste komt voornamelijk voor wanneer contacten met Facebook inloggen en het Facebookaccount aan een oud e-mailadres is gekoppeld.

Nadat je op de knop Re-send ticket link hebt geklikt verschijnt een melding op het scherm naar welk adres dit ticket is gestuurd. Controleer of dit het juiste en een geldig e-mailadres is. Anders kan je deze bij het contact zelf aanpassen voordat je de tickets toestuurt.